Welcome

Welkom op de website.

Lekker bakken en koken met producten uit de natuur,zelf speciaal ‘gejaagd’op wens voor u of u gaat gewoon voor wat er op het menu staat deze week!

Elke week staat er iets zoet’s en iets hartigs op de kaart wat met liefde gemaakt is met o.a producten uit de natuur of eigen moestuin.Natuurlijk kunt u ook gewoon bestellen wat u lekker lijkt.Ik bak op wens taarten, gebak,quiches en andere heerlijk hartige lekkernijen.

Geeft u een feestje of misschien een barbecue,een kinderfeestje of verjaardag en wilt u zelf geen gedoe met bakken dan kan ik u misschien wel helpen.Als u natuurlijk gewoon iets lekkers bij de koffie wilt elk weekend maar dan niet steeds het zelfde van de bakker wilt dan kan dat natuurlijk ook gewoon.

Tevens ga op kleine schaal workshops aanbieden!Zo organiseer ik wildpluk wandelingen op culinair gebied en,kinder wildpluk workshops,pop-up high tea’s en outdoor cooking workshops!

Educatie met oog op zelf ondernemend en zelfvoorzienend te zijn voor de gezondheid voor jezelf ‘dat lijkt mij een mooi uitgangspunt’.
Alles met oog en respect voor mens,dier en natuur en natuurlijk zoveel mogelijk biologisch!

Educatie moet toegankelijk zijn voor iedereen die graag wilt leren,zo probeer ik de kosten laag te houden om dit te kunnen realiseren.

De kern van mijn bedrijf is catering en workshops op nauwkeurige,professionele manier aan u aan te bieden.
Maatwerk en oog voor individuele wensen behoren bij ons tot de mogelijkheden.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan nemen wij graag contact met u op,wij zijn u graag van dienst.

Met vriendelijk groet,Fenny.